Sempozyuma Davet



Çok Kıymetli Bilim İnsanları,

26-29 Ekim 2023 tarihlerinde Makedonya Vizyon Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek olan 7. International Symposium of Education and Values (ISOEVA) (7. Uluslararası Eğitim ve Değerler Sempozyumu)’na www.isoeva.com sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.

Sempozyumumuz en az 5 farklı ülkeden katılımın gerçekleşeceği doçentlik başvuru kriteri ile atama ve yükselme kriterlerine uygun şekilde 26-29 Ekim 2023 tarihlerinde Antalya'da  yüz yüze ve online olarak gerçekleştirilecektir.

İçinde bulunduğumuz süreçte dünyada ve özellikle coğrafyamızda yaşanan olaylar sosyal bilimlerin önemini daha da kıymetli kılmaktadır. Bu bağlamda, başta Türkiye’deki bilim insanları olmak üzere coğrafya havzamızdaki ülkelerden de akademisyen ve araştırmacıların katılımı ile nitelikli çalışmaların paylaşılacağı ve interdisipliner aktivitelerin gerçekleşeceği bir ortamda sizleri değerli çalışmalarınızla ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Sempozyumumuzda sözlü bildiri ve poster sunumlarının yanında gelecek nesillerimizi daha nitelikli ve bilinçli hale getirmek için emek veren kıymetli öğretmenlerimizin “eğitimde iyi örnekler” sunumlarına da yer verilecektir. Ayrıca çeşitli paneller ve konferanslar düzenlenecektir.

7. International Symposium of Education and Values (ISOEVA) kabul edilen bildiri özetleri bildiri özet kitapçığında/web sayfasında yayınlanacaktır. Tam metinler hakem incelemelerinden sonra elektronik/basılı kitap olarak yayınlanacaktır. Sempozyuma katılan katılımcılarımıza katılım belgesi verilecektir.

Sosyal bilimlerin her alanından değerli bilim insanları ile 4 gün boyunca güzel kazanımlar elde etmek dileğiyle…

Düzenleme Kurulu

www.isoeva.com